Thursday, September 30, 2010

reede . (:

jeeeee, homme on õpetajatepäev. 4 tundi, ja kõik tunnid on 25 minutit. :D võiksid isegi pikemad ollla. aga tegelt on nii et ma ei suuda otsustda kas võtta midagi kaaasa ka .. kooli asju ma mõtlen , :) vist ei võta. kellegil ikka on.
aje, peale seda mc'i ka ju. pärnu säram oma ühe mc'iga (: kuigija, see pannnakse ka VB kinni .. :s aga jah, tsauki praegu siiis. (S)

..

ütleme nii et ma ei saa siiiin nagu põhimõtteliselt mitte midagi aru. :@

Wednesday, September 29, 2010

nädala järg .. jou

nii , mul jäi pooleli. -.- agaja , igastahes oli siis see spordipäev eks, see nõme krossijooks jaa see kuuulidega mäng .. misse nüüd oli .. mdeagi. igastahes seda me ei saanudk mängida , ja kriketit-kroketit me ka ei mänginud . v no pm nagu ju mängisime aga nagu mittte see mu punt ja nii , vaid nagu teised . anett ja laura vist .. no keegi veel . rohkem ma liihtsalt ei mäleta . nii ja siis millalgis oli see autasustamine , aga kuna mul see krossijooks läks nii halvasti siiis ma ei läinud sinna , anni ja merka ka ei läinud . aa , nora ka  me läksime siis bussi , sest meil oli lihtsalt haigelt kül no -.- , ja siis migni need bussijuhid seal ''sebisid'' meid . a enne kui me veel ühekorra bussis käisime siis ma sain lht bussiuksega vastu nägu .. -.- täiega mõnus oli . noja igastahes siis kunagi tuli seee lõpp ka , ja siis tulid kõik bussi ja siis see tagasisõit läks nii kiiresti et siis olimegi seal kooli ees , ja siis olime vist natuke koolis , jaa läksime .. ära . minuarust . ja siiiiiiiiiiiis ma läksingi nagu koju vaata , ja olin seal natuke ja kirjutasin migni näiteringi asja ära . ( me teeeme filmi seal ) . ja siis me kirjutasin selle arvutisse ja siis selle kus see kijas oli , ma unustasin ikkagi koju .. kui ma nagu näiteringi läksin .. ja siis seal me tegime etüüde . ja siis peale seda ma tulin koju ja mingi õppisin natuke , järgmine päev olin haige .. ja kooli ei läinud , jeeeeeee ! :)

eelmine nädaal ..

esmaspäeval ma olin spordipäeval ja kkülmetasin seal, jooksin ka krossijooksu, see oli kohutav. enam ma sinna ei lähe ... KODUS KIRJUTAN EDASI!